Angela Gonța, soția liberal-democratului Vlad Filat: „Procuratura și CNA sunt pe alarmă. Începe lupta cu corupția”

Anticoruptie.md
04/11/2015
Foto: alexlebedev27.files.wordpress.com

Jurnalista Angela Gonța a postat un nou mesaj pe o rețea de socializare care îi vizează pe cei de la Procuratură și de la Centru Național Anticorupție (CNA), dar și pe cei din Partidul Democrat. „Din această seară procuratura și CNA pe alarmă. Începe lupta cu corupția. PS - potrivit unui amendament nou la Codul Penal cine are carnet PD, scapă”, a scris jurnalista miercuri, 4 noiembrie.

Întâmplător sau nu, jurnalista a postat acest comentariu după ce PLDM a anunţat că trece în opoziţie. Decizia a fost luată de Consiliul Politic Naţional al PLDM cu majoritatea voturilor celor prezenţi. „Având în vedere faptul că Partidul Democrat nu este apreciat de către Partidul Liberal Democrat drept un partid pro-european, că acest partid a acaparat instituțiile statului, că acest partid a acceptat doar de dragul formalităților anumite reforme în programele de guvernare, dar permanent s-a opus implementării reale a acestor reforme, Partidul Liberal Democrat nu va participa la careva negocieri cu Partidul Democrat și aliații săi pentru formarea unei viitoare majorități parlamentare”, a declarat Valeriu Streleţ, preşedintele interimar al PLDM.

Pe 31 octombrie, Angela Gonța a mai postat un mesaj pe aceeași reţea de socializare, în care a comentat dosarul soţului său, liberal-democratul Vlad Filat, acuzat de acte de corupţie şi arestat pentru 30 de zile. Jurnalista a acuzat indirect procurorii şi angajaţii CNA că ar lucra la comanda controversatului om de afaceri Vlad Plahotniuc. Reacţia a venit la o zi după ce în internet a apărut un film în care Vlad Filat ar întreţine relaţii intime cu o femeie.

Anticoruptie.md
04/11/2015




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii