„Are mai multe boli grave, dar nu merită să sperăm că va muri mâine”. Șeful Serviciului de Informații al Armatei ucrainene, despre sănătatea lui Putin

Ilie Gulca
25/05/2022
Vladimir Putin, în cadrul unei discuții cu ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu

Șeful Serviciului de informații al Forțelor Armate ale Ucrainei, Kiril Budanov, subliniază că președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, are cancer și că au acces la el un număr foarte limitat de persoane.

„Confirmăm pe deplin această informație. Are mai multe boli grave, dintre care una este cancerul. Dar nu merită să sperăm că Putin va muri mâine. Mai are cel puțin câțiva ani. Îți place sau nu, este adevărat”, a declarat Budanov reporterului publicației „Ukrainskaia pravda” în cadrul unui interviu.

El a mai menționat că liderul de la Kremlin a redus accesul oamenilor la sine și îi ține pe toți ceilalți la distanță.

„El (Vladimir Putin – n.r.) primește informații foarte limitate. Îi ține pe toți la o anumită distanță. Și crede că va domni pentru totdeauna. Dar nu va fi așa”, a ironizat responsabilul militar ucrainean.

Kiril Budanov a mai spus că a fost organizat un atentat împotriva lui Putin, care a eșuat.

„După cum se spune, este vorba de reprezentanți ai Caucazului... Acestea sunt informații clasificate. A fost o încercare absolut nereușită, dar a avut loc. A fost acum vreo două luni. Repet, nu a avut succes”, a subliniat militarul ucrainean.

De cealaltă partea, Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse a ironizat declarațiile reprezentanților autorităților ucrainene despre starea sănătății lui Vladimir Putin și a comunicat că acesta este sănătos.

Ilie Gulca
25/05/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii