Coronavirus // Alți doi medici și-au pierdut viața din cauza infecției

Marcela Meglei
21/02/2021

Încă doi medici au fost răpuși de complicațiile provocate de Covid-19. Este vorba despre Valentin Gladîș, în vârstă de 73 ani, medic de la Spitalul Raional Edineț, și Gheorghe Guzun, în vârstă de 61 de ani, medic chirurg la Spitalul Raional Florești.

„Cu profund regret, MSMPS anunță trecerea în neființă a dlui Valentin Gladîș, în vârstă 73 ani, care a activat în calitate de șef secția dermatovenerologie din cadrul Spitalul Raional Edineț, până-n luna septembrie 2020. Dl Gladîș și-a dedicat 51 ani sistemului medical, fiind un medic competent, profesionist, un om cu suflet mare. Acesta a fost internat la data de 14 februarie, la Spitalul Raional Edineț. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

MSMPS exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei, apropiaților și colegilor, în legătură cu încetarea din viață a medicului chirurg Gheorghe Guzun, de 61 ani, care activa în cadrul Spitalului Raional Florești. Acesta a fost transferat din SR Florești la Institutul de Medicină Urgentă, pe 10 februarie. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, se arată în comunicatele Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Până în prezent, 91 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19. 

Marcela Meglei
21/02/2021

Comentarii