Coronavirus // Doi deputați din Partidul Șor, testați pozitiv

Anticoruptie.md
20/07/2020
CIJM

Deputații Igor Himici și Vladimir Vitiuc au fost testați pozitiv la coronavirusul de tip nou. Anunțul a fost făcut luni, pe pagina de Facebook a Partidului Șor.

„În legătură cu această situație, dar și pentru că mai mulți deputați ai Partidului Șor au febră și nu se simt bine, în prima jumătate a zilei de astăzi întreaga fracțiune parlamentară va fi testată pentru coronavirus”, se arată în comunicatul formațiunii.

Deputații Himici și Vitiuc sunt printre organizatorii protestelor de la Orhei, inclusiv cele de la OrheiLand. În frunte cu Marina Tauber aleșii poporului au protestat împotriva sistării activității parcului, catalogând acțiunile autorităților derpt „abuzive”.

Anterior, deputații din fracțiunea parlamentară Șor, în frunte cu Marina Tauber, au fost împotriva deciziei Comisiei naționale pentru situații excepționale privind închiderea parcului OrheiLand, pe care au numit-o ilegală.

Anticoruptie.md
20/07/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii