Coronavirus // Încă două decese printre medici. Unul dintre ei avea doar 42 de ani

Marcela Meglei
05/03/2021

Complicațiile provocate de noul coronavirus au dus la decesul altor doi medici. Este vorba despre Valerii Pașcan, în vârstă de 68 de ani, care activa în calitate de medic chirurg la Institutul Mamei și Copilului și despre Natalia Catrangiu, în vârstă de doar 42 de ani, care era medic nefrolog la Spitalul Internațional Medpark, iar anterior a activat la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

„Cu profund regret, MSMPS informează despre decesul dlui Valerii Pașcan, în vârstă de 68 ani, care activa în calitate de medic chirurg la Institutul Mamei și Copilului. Dl Pașcan a activat  cu profesionalism și devotament, peste 28 ani, în sistemul medical. Acesta a fost internat la data de 25 ianuarie, la Institutul de Medicină Urgentă. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndoliate și colegilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Colegii de la Spitalul „Sfânta Treime” ai Nataliei Catrangiu au adresat condoleanțe familiei acesteia, într-un mesaj pe pagina de Facebook a instituției.

Până în prezent, 97 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19. 

Marcela Meglei
05/03/2021

Comentarii