De ce nu a participat Maia Sandu la ceremoniile de 9 mai

Julieta Saviţchi
09/05/2022
presedinte.md

Preşedinta Maia Sandu nu a participat la ceremoniile prilejuite cu ocazia ulei de 9 mai din motive de sănătate. Anunţul a fost făcut de serviciul de presă al instituţiei prezidenţiale, fără a oferi alte detalii despre starea de sănătate a şefei statului.

Instituția precizează că din aceleaşi motiv a fost anulată întrevederea și conferința de presă comună cu António Guterres, secretarul general al Organizației Națiunilor Unite, care soseşte luni la Chişinău.

Astfel, conferinţa preconizată cu secretarul ONU va avea loc la Guvern, împreună cu şefa cabinetului de miniştri, Natalia Gavrilița.

Precizăm că şefa statului a lipsit şi la ceremonia de depunere a florilor la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt. La ceremonie au participat Natalia Gavriliţa şi preşedintele Parlamentului, Igor Grosu.

 

Julieta Saviţchi
09/05/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii