Deschiși la suflet, omenoși și liberi în gândire: carte de vizită pentru Summit

Mihaela Cibotaru
30/05/2023
captură

Cu câteva zile înainte de desfășurarea Summit-ului Comunității Politice Europene, autoritățile au lansat un spor video pentru promovarea și prezentarea Republicii Moldova, dar și a evenimentului internațional pe care îl va găzdui țara noastră.

Ne-am obișnuit să credem că suntem mici, neimportanți și că de noi nu depinde nimic. Așa să fie?” se numește spotul video, publicat pe contul dedicat Summit-ului pe rețelele de socializare.

Spotul prezintă profesioniști din diferite domenii de activitate, apreciind rolul și valoarea fiecăruia în dezvoltarea și promovarea Republicii Moldova. „Suntem o țară de oameni deschiși la suflet, omenoși și liberi în gândire, oameni care au ales să trăiască în demnitate și democrație”, prezintă spotul cetățenii țării.

 

„Pe 1 iunie, Europa va veni la noi acasă. 50 de lideri europeni vor veni în Republica Moldova. Peste 700 de milioane de cetățeni ai continentului european vor fi cu ochii pe noi. Acesta este meritul nostru, al tuturor cetățenilor Republicii Moldova”.

Comunitatea Politică Europeană a fost fondată în 2022, la inițiativa președintelui francez Emmanuel Macron. În acest an, membrii Comunității se vor întruni pentru a doua oară. Evenimentul va avea loc în Bulboaca, la Castel Mimi.

Mihaela Cibotaru
30/05/2023




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii