Descinderi la Procuratura Generală. Procurorul Victor Furtună efectuează percheziţii în biroul lui Alexandr Stoianoglo

Julieta Saviţchi
05/10/2021

Procurorul Victor Furtună, însoţit de câţiva mascaţi de la Serviciul de Informaţii şi Securitate, au descins cu puţin timp în urmă în biroul de serviciu al procurorului general. Briefingul anunţat de către Stoianoglo a fost contramandat.

Surse din cadrul Procuraturii Generale ne-au comunicat că Alexandr Stoianoglo este reţinut în biroul său şi toţi sunt în aşteptarea unui avocat pentru a fi respectate normele procedurale. Interesele lui Stoianoglo vor fi apărate de către avocatul Vasile Gafton.

Deasemenea, unde se efectuează o percheziţie inopinantă în biroul procurorului general.

În faţa Procuraturii Generale au fost parcate două maşini care i-au adus pe mascaţii de la SIS.

Surse din cadrul Consiliului Superior al Procurorilor ne-au comunicat că în această seară este preconizată şedinţa extraordinară a Consiliului pentru a desemnat un candidat care să asigure interimatul funcţiei de procuror general.

Julieta Saviţchi
05/10/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii