„Din motive tehnice”. ASP sistează perfectarea actelor în regim de urgență

Ilie Gulca
04/05/2022
Agenția Servicii Publice. Foto: asp.gov.md

Agenția Servicii Publice (ASP) sistează perfectarea în regim de urgență a buletinelor, pașapoartelor, permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare pentru vehicule.

În perioada 4-11 mai 2022, din motive tehnice, explică ASP, este sistată primirea cererilor de perfectare a buletinelor, pașapoartelor, permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare pentru vehicule în regim de urgență, după cum urmează: în ziua adresării și o zi lucrătoare.

În același timp, Agenția precizează că cetățenii care au depus cererile până pe 3 mai 2022 își pot ridica documentele perfectate la centrele multifuncționale respective.

Totodată, ASP informează că persoanele care doresc să-și perfecteze actele în termen de 5, 10, și 20 de zile lucrătoare se pot programa online pe site-ul www.asp.gov.md, ori se pot adresa direct la centrele multifuncționale/secţiile înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto pentru depunerea cererilor, conform rândului viu.

Ilie Gulca
04/05/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii