Două nave ruseşti, distruse în Marea Neagră. Ar fi fost într-o misiune de recunoaştere

Anticorupţie.md
02/05/2022
Twiter

Două nave ruseşti de mici dimensiuni de tip Raptor au fost scufundate, luni dimineaţă, în apropiere de insula Şerpilor. Acestea ar fi fost într-o misiune de recunoaştere în zona de revărsare a Dunării în Marea Neagră.

Informaţia a fost confirmată de comandantul-șef al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, pe Telegram.

„Astăzi în zori, două bărci rusești de tip Raptor au fost distruse lângă insula Şerpilor. Bayraktar funcționează”, a declarat funcţionarul, dând de înţeles că ambarcaţiunile au fost distruse cu ajutorul dronelor.

Atacul a fost filmat de dronele Ucrainei, iar imaginile au fost publicate pe Twitter. Pe imagini se poate observa cum cele două nave Raptor ale Rusiei sunt ţintite de drone, iar apoi explodează. Una dintre ele era staţionată, în timp ce alta se afla în mişcare.

Anticorupţie.md
02/05/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii