Fiica lui Vladimir Putin ar avea o idilă şi un copil cu Igor Zelensky

Julieta Saviţchi
19/05/2022
Katerina Tihonova Foto: navalny.com

Fiica preşedintelui rus Vladimir Putin, Katerina Tihonova, are de câţiva ani o idilă cu fostul director artistic al Baletului de Stat din Bavaria, Igor Zelensky, căruia i-a născut şi un copil. Dezvăluirile au fost făcute într-o anchetă jurnalistică a publicaţiei germane Der Spiegel, fiind preluată de mai multe mass-media. În investigaţie nu se precizează dacă există careva legături dintre Igor Zelenski şi preşedintele ucrainean, Vladimir Zelenski.

Jurnaliştii au aflat că, în ultimii doi ani fiica lui Putin, Katerina Tihonova, a zburat la München ma mult de de peste 50 de ori. Igor Zelensky locuiește și lucrează în acest oraș din 2016. De asemenea, jurnaliştii germani au obţinut date din e-mailul unui angajat al serviciului de securitate al preşedintelui Vladimir Putin, care ar fi bodyguardul Katerinei Tihonova. Printre documentele descoperite se numără şi copiile pașapoarteor lui Tihonova, Zelensky și a presupusei lor fiice, născută în 2017. În pașaport este indicat patronimul copilului - Igorevna.

Întrebat despre Zelensky, o sursă Der Spiegel de la baletul din Bavaria a răspuns că acesta este „cel mai probabil un partener al fiicei lui Putin”.

Din 2018, Zelensky este membru al Consiliului de Supraveghere al Fundației Naționale a Patrimoniului Cultural, care este responsabil pentru construirea de complexe culturale și educaționale în regiunile Federației Ruse. Proiectul a fost inițiat personal de Putin. Zelensky s-a retras de la baletul bavarez în aprilie 2022. Autorii anchetei consideră că motivul concedierii lui Zelensky ar fi refuzul de a condamna public Rusia pentru războiul împotriva Ucrainei.

Julieta Saviţchi
19/05/2022Follow us on Telegram

Comentarii