FOTO// Peste 600 jurnaliștii din media națională și internațională au ajuns la Bulboaca cu trenul

Tatiana Gherța
01/06/2023
facebook.com/cfm.md

Informațiile de la Summitul Comunității Politice Europene vor fi transmise către publicul larg prin ochii a 650 de jurnaliști acreditați pentru mediatizarea evenimentului. Echipa de reporteri, videografi și fotografi din presa națională și internațională au început traseul de la gara feroviară din Chișinău, de unde au luat trenul. 

Jurnaliștii acreditați au ajuns la gara feroviară la ora 4:00. Înainte de a urca în tren, din motive de securitate, fiecare a trecut printr-un filtru de control. Pentru transportarea jurnaliștilor au fost puse la dispoziție două trenuri. 

Ajunși la destinație, jurnaliștii au găsit un centru media creat special pentru acest eveniment unde își vor desfășura activitatea pe durata întregii zile. Organizatorii au prezentat imagini cu locațiile unde jurnaliștii pot prelua și ulterior transmite informațiile.

Tatiana Gherța
01/06/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii