LIVE Mihail Saakașvili, despre corupția din Ucraina și Republica Moldova

Anticoruptie.md
07/12/2015
Foto: Mediafax

Fostul președinte georgian Mihail Saakașvili, în prezent guvernator al regiunii Odesa, se va întâlni luni, 7 decembrie, cu un grup de jurnaliști din Republica Moldova și Ucraina, participanți la Școala de iarnă pentru schimb de experiență în jurnalismul de investigaţie transfrontalier MUTE@Corruption

Evenimentul este organizat de organizația Freedom House, în colaborare cu Institutul Mass-Media din Ucraina (IMM, Ucraina) și Centrul de Investigații Jurnalistice (CIJ, Moldova) și se desfăşoară în perioada 7-12 decembrie 2015.  

Întâlnirea cu Mihail Saakașvili este prevăzută pentru ora 14.00 și poate fi urmărită live AICI. 

Anticoruptie.md
07/12/2015




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii