Maia Sandu, în topul încrederii în Ucraina

Anticoruptie.md
14/01/2023
Sursa: president.gov.ua

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a intrat în Top lideri ai lumii în care au încredere ucrainenii. În sondajul realizat de Centrul de analize New Europe, cu sediul la Kiev, primii clasați în Topul neîncrederii sunt Vladimir Putin și Alexandr Lucașenko.

Maia Sandu a obținut locul șase, după ce mai mult de jumătate dintre respondenți  și-au exprimat sentimentul de încredere în privința sa.

Pe poziția întâia în Topul încrederii îl regăsim pe președintele Poloniei, Andrzej Duda, care a obținut aproape 87% din voturile celor care au răspuns la întrebarea sondajului. Politicianul este urmat de președintele american Joe Biden și de șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

La celălalt pol se află liderii în care ucrainenii nu au încredere – președintele Federației Ruse, Vladimir Putin și cel al Belarus, Aleksandr Lukașenko.  

Anticoruptie.md
14/01/2023




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii