Marin Maxian, șeful adjunct al IGP și Oleg Pasat, șeful adjunct al INI au demisionat din funcțiile de conducere

Anticoruptie.md
10/09/2021
Colaj: CIJM

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Marin Maxian, și șeful adjunct al Inspectoratului Național de Investigații (INI), Oleg Pasat, au demisionat din funcțiile de conducere. Anunțul a fost făcut public de Inspectoratul General al Poliție.

„În contextul noilor politici din domeniul resurselor umane și a managementului instituțional, conducerea Inspectoratului General al Poliției a acceptat astăzi două demisii ale unor angajați cu funcții de conducere. Prioritatea de bază a instituției noastre este crearea unei echipe consolidate, care să activeze în beneficiul tuturor cetățenilor pentru a le oferi siguranța pe care și-o doresc”, scrie în comunicat. 

În iulie 2019, Marin Maxian, pe atunci șeful Inspectoratului Naţional de Patrulare și-a anunțat demisia, fără a preciza motivul. Maxian a fost unul dintre angajații care au plecat din funcții după ce ministrul de Interne din 2019, Andrei Năstase, a făcut un apel către angajații MAI care ar fi îndeplinit ordine politice să se gândească dacă e cazul să rămână în funcții.

 

Anticoruptie.md
10/09/2021Become a Patron!

Comentarii