Membru al Partidului Şor, bănuit de implicare în circulaţia ilegală a drogurilor

Anticoruptie.md
15/03/2023
IGP

Un bărbat de 40 de ani din Chişinău, membru al Partidului Şor, este bănuit de poliţie de trafic de droguri. Oamenii legii au descins miercuri dimineaţă cu percheziţii la domiciliul suspectului. După efectuarea percheziţiilor, bărbatul a fost reţinut.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit diferite dispozitive pentru pregătirea drogurilor confecţionate artizanal, dar şi carnetul de membru al Partidului Şor.

La fel, au fost descoperite seringi şi pacheţele pentru droguri, precum şi mai multe telefoane bune.

Anticoruptie.md
15/03/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii