Moldova și Georgia, front comun împotriva dezinformării

Anticoruptie.md
25/11/2022
Sursa: Președinția RM

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit vineri cu Ilia Darkiașvili, ministrul Afacerilor Externe al Georgiei, aflat într-o vizită de lucru la Chișinău. Discuția a vizat agenda bilaterală, cooperarea în contextul integrării europene și situația de securitate din regiune.

Șefa statului a menționat că războiul din țara vecină ne afectează grav securitatea energetică și economică, și a subliniat că e nevoie de unitate și solidaritate între state, pentru a răspunde provocărilor curente. În context, oficialii și-au exprimat determinarea de a ajuta în continuare Ucraina în lupta ei pentru libertate și de a-i sprijini pe refugiați care se află acum în Moldova și în Georgia.

La fel, Președinta Maia Sandu s-a pronunțat pentru cooperarea moldo-georgiană în lupta dezinformarea, care reprezintă un pericol major pentru orice țară democratică.

Anticoruptie.md
25/11/2022
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii