Nicolae Eșanu, secretar de stat la Ministerul Justiției, a demisionat

Anticoruptie.md
07/08/2019
Nicolae Eșanu. Foto: justice.gov.md

Nicolae Eșanu și-a depus mandatul de secretar de stat al Ministerului Justiției. Cererea sa privind eliberarea din funcție, începând cu 15 august, a fost aprobată în ședința de miercuri a Guvernului.

Nicolae Eșanu pleacă din funcție la două săptămâni după ce a fost desemnat de Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități dintre câștigătorii concursului pentru două fotolii de judecător la Curtea Constituțională.

Nicolae Eșanu a fost până în prezent secretar de stat la Ministerul Justiției, anterior fiind viceministru în cadrul acestei instituții. A mai deținut această funcție și în perioada 2004–2009, în timpul guvernării Partidului Comuniștilor. 

Anticoruptie.md
07/08/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii