Noi provocări de la Tiraspol. Alți „necunoscuți” au incendiat Comisariatului militar din Tiraspol

Mădălin Necșuțu
13/05/2022

Autoritățile spearatiste de la Tiraspol au anunțat vineri că persoane necunoscute ar fi aruncat în clădirea Comisariatului Militar Republican din TIraspol două cocktailuri Molotov.

Nici de această dată, așa-zisul faptaș nu a putut fi prins de milițienii transnistreni. La fel ca și în cazul precedentelor evenimente de acest tip ce au avut loc în ultimele săptămâni în regiunea separatistă nu s-au înregistrat victime, iar anchetatorii au început o investigație.

Oficialii occidentali, dar și cei de la Kiev, susțin că acestea sunt operațiuni sub steag fals ale Rusiei, care controlează de facto această regimul prin intermediul unui regim-marionetă. Acțiunile sunt menite să mențină starea de panică în regiune, precum și armata ucraineană ocupată la frontiera cu regiunea secesionistă a Republicii Moldova

Mădălin Necșuțu
13/05/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii