Partidul lui Ștefan Gligor și al lui Serghei Toma, înregistrate în cursa electorală pentru alegerile parlamentare

Irina Odobescu
17/06/2021
Foto: cec.md

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în ședința de joi, Partidul Oamenilor Muncii și Partidul Schimbării în calitate de concurenți electorali pentru scrutinul din 11 iulie 2021. 

În acest context, au fost înregistrate simbolurile electorale ale concurenților pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentanții cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoanele responsabile de finanțe (trezorieri).

Partidul Oamenilor Muncii a fost înființat la 19 februarie 1999 și îl are în cap de listă pe Serghei Toma. 

Partidul Schimbării a fost înregistrat la 25 martie 2021 și îl are drept conducător pe Ștefan Gligor. Acesta este avocat de profesie și a deținut funcția de director de programe la Centrul de Politici și Reforme Moldova.

 

Astfel, până în prezent, CEC a înregistrat deja 21 concurenți pentru scrutinul din 11 iulie 2021, iar alte trei dosare se află în proces de examinare.

Irina Odobescu
17/06/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii