Propaganda rusă a trecut la misticism: Ucraina se folosește de „magie neagră” în acest război

anticoruptie.md
05/05/2022

Agenția de știri RIA Novosti a relatat joi că semne de practicare a „magiei negre” au fost găsite în incinta unei unități militare a soldaților ucraineni de la marginea satului Trekhizbenka din regiunea Lugansk din estul Ucrainei.

Corespondentul RIA Novosti a relatat că ucrainenii ar fi încercat să-și „sfințească armele” cu sânge și ar fi desenat un simbol satanic pe pereții unei unități militare. Reporterii ruși au consultat și un expert în simboluri mistice pentru a „descrifa” simbolurile pe care militarii ruși pretind că le-au găsit.

„Acesta este un simbol magic format din multe linii care se intersectează. Ce înseamnă este greu de spus cu siguranță, în el puteți vedea atât un semn inversat al anarhiei, cât și o parte a semnului „SS”, zigul runei, este clar vizibilă în sectorul extrem de stânga al cercului, iar litera ebraică „zayn” scrisă în germană, adică o sabie sau o armă”, a declarat experta în simbolist Ekaterina Dais pentru RIA Novosti.

„Este un sigiliu magic al forțelor întunecate care combină ideile de anarhie, arme și simboluri fasciste”, a completat ea.

anticoruptie.md
05/05/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii