Protestatarii lui Ilan Şor s-au mutat în sectorul Botanica şi au blocat traficul

Anticoruptie.md
13/03/2023
Captură

Protestatarii Partidului Şor au blocat luni traficul rutier de pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei. Acţiunea de protest a fost organizată de deputata Marina Tauber „ca răspuns la refuzul guvernării de a da curs cerinței din Rezoluția adoptată de 70.000 de cetățeni la mitingul de duminică, 12 martie”.

„Îi sfătuim pe cei de la guvernare cât mai urgent să achite facturile populației și să continuăm viața în regim normal. Dacă ei nu pot să gestioneze treburile Guvernului și banii care vin din străinătate, atunci trebuie să plece, pentru că noi cunoaștem că acum banii stau în buzunarele lor, dar trebuie să fie cheltuiți pentru cetățeni. Ne mai adresăm Guvernului Recean și Maiei Sandu, voi trebuie să achitați facturile cetățenilor, dacă nu le veți achita, noi vom protesta. O să protestăm până nu o să faceți acest lucru. Noi nu vom ceda și nu ne vom opri”, a declarat Tauber.

Marina Tauber s-a arătat indignată că poliţia nu a fost prezentă să asigure ordinea publică şi să ajute la blocarea străzii.

Partidul Şor susţine că la protestul de duminică au participat cel puţin 70.000 de persoane, în timp ce poliţia afirmă că numărul lor a fost de puţin peste 2000.


 

Anticoruptie.md
13/03/2023




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii