Renato Usatîi își face un nou partid, după ce a demisionat din funcția de primarul al orașului Bălți

Mădălin Necșuțu
03/09/2021
Foto: Renato Usatîi via Facebook

Renato Usatîi a anunțat că demisionează și intenționează să înregistreze un alt partid în locul „Partidul Nostru”, formațiune cu care a obținut circa 4% la alegerile parlamentare din 11 iulie. Formațiunea lui Usatîi a candidat în bloc electoral, ceea ce urcat la 7% pragul care trebuia să-l treacă pentru a accede în Parlamentului Republicii Moldova.

El a mai spus că va continua să ducă o viață politică activă is că va crea un alt partid și organizații teritoriale noi. Usatîi a mai anunțat că și alți primari de la Partidul Nostru vor demisiona în viitorul apropiat.

Mădălin Necșuțu
03/09/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii