Serviciul Vamal caută mașini cu numere străine în parcurile de dezmembrare. Ce riscă proprietarii unor astfel de vehicule

Ilie Gulca
12/01/2022

Echipele mobile ale Serviciului Vamal au identificat 12 mașini cu numere străine introduse în Republica Moldova și rămase aici după expirarea termenului de 180 de zile. Autoritățile urmează să găsească proprietarii vehiculelor și să încaseze drepturile de import.

Cele 12 automobile de mărcile „BMW”, „Mercedes”, „Nissan”, „Volkswagen” și „Skoda” se află în stare dezasamblată, fiind înmatriculate în diferite țări, printre care Germania, Franța, Lituania etc.

Ofițerii echipelor mobile ale Serviciului Vamal continuă controalele în parcurile de dezmembrări auto în scopul identificării mijloacelor de transport cu numere străine vândute la piese, care nu au fost vămuite conform procedurii legale.

De această dată, controlului vamal a fost supus un parc de dezmembrări din orașul Briceni.

Pe această cale, Serviciul Vamal face apel către toate persoanele care au introdus în țară un mijloc de transport cu numere străine, fără achitarea drepturilor de import, să respecte condițiile de derulare a regimului vamal de admitere temporară.

Ilie Gulca
12/01/2022Become a Patron!

Comentarii