Singur în fața alegerii bașcanului. Socialistul Vasile Bolea, la cuțite cu conducerea partidului

Anticoruptie.md
10/03/2023
Colaj CIJM

Comitetul Executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) îi solicită colegului Vasile Bolea să respecte hotărârea colegilor în ceea ce privește susținerea candidaturii lui Grigore Uzun la funcția de bașcan al UTA Găgăuzia. Conducerea PSRM l-au somat pe Bolea, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Comitetul Executiv al PSRM a decis să acorde susținere politică candidatului independent Grigore Uzun la funcția de Bașcan al UTA Gagauzia. Decizia Comitetului Executiv a fost aprobată de majoritatea membrilor Consiliului Republican. Susținerea unui alt candidat decît Uzun este decizia unui singur deputat Vasile Bolea, care nu este aprobată de echipă. În aceste condiții, conducerea PSRM îi solicită dl. Vasile Bolea să respecte hotărîrea colegilor.”, se arată în comunicatul formațiunii.

În comunicat se mai menționează urmează să fie luată o decizie „în raport cu deputatul Vasile Bolea, în conformitate cu statutul Partidului”.

Anticoruptie.md
10/03/2023




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii