Summit CPE//Președintele Consiliului Europei, Charles Michel, despre provocările și interesele comune

Anticoruptie.md
01/06/2023
Captură video

Summit-ul CPE, care se desfășoară în Republica Moldova, este despre provocările, dar și interesele comune. Este declarația pe care a făcut-o președintele Consiliului European, Charles Michel, atunci când a ajuns la Bulboaca.

Înaltul oficial European a reiterat că evenimentul găzduit de Republica Moldova este o platformă pentru a discuta probleme și a identifica soluții, în special în domeniul energetic și cel de securitate.

„Suntem 45 de țări la Chișinău, avem o voință politică să coordonăm și să cooperăm în domeniul energetic, de securitate și infrastructură. Cunoaștem agenda și sunt sigur că vom avea intervenții de succes, nu avem nicio îndoială că oamenii își doresc o Europă mai puternică” a declarat Michel, care a fost întâmpinat de președinta Maia Sandu, la castelul Mimi.

 

Anticoruptie.md
01/06/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii