Un alt bloc de locuințe lovit de o rachetă rusească. În Kramatorsk sunt în plină desfășurare lucrările de salvare

Mihaela Cibotaru
14/03/2023
UNIAN

O persoană a decedat și trei oameni au fost răniți după ce, marți, armata rusească a lovit un bloc de locuințe din Kramatorsk, regiunea Donețk. Salvatorii continuă să caute oameni sub dărâmături, anunță presa ucraineană.

„Rușii au lovit centrul orașului. Potrivit informațiilor operative, au fost afectate 6 blocuri de locuințe. Oamenii legii și salvatorii lucrează la fața locului”, a comunicat șeful administrației militare a regiunii Donețk, Pavel Kirilenco.

Kramatorsk este un oraș situat în apropierea liniei frontului, care este frecvent sub focurile armatei rusești. Potrivit UNIAN, pe 1 și 2 februarie în oraș, în urma atacurilor rusești, au decedat 4 persoane, 14 au fost rănite și au fost afectate 51 de blocuri de locuințe.

Mihaela Cibotaru
14/03/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii