Un nou atac al ruşilor cu rachete asupra oraşului Odesa. A fost ucis un minor de 15 ani

Julieta Saviţchi
02/05/2022
Captură

Un minor de 15 ani a decedat, iar o tânără de 18 ani a fost rănită în urma atacului cu rachete de luni seara asupra oraşului Odesa.

Presa ucraineană scrie, cu referinţă la administraţia militară a regiunii Odesa, că o rachetă a lovit o casă de locuit în care se aflau cinci persoane. Cele trei persoane care au scăpat nevătămate primesc consiliere psihologică, iar pompierii lucrează la localizarea incendiului provocat de explozie.

În urma exploziei a fost avariată şi o biserică ortodoxă din apropiere În special,a fost dărâmat acoperișul clădirii, iar geamurile ferestrelor au fost sparte. Administraţia militară a regiunii a mai informat că a fost avariat şi un obiect de infrastructură, fără să ofere alte detalii.

Amintim că că 9 zile în urmă, în sâmbăta de Paşti, o rachetă rusească a fost proiectată într-un bloc de locuit din oraşul Odesa, în consecinţă fiind omorâte trei persoane – un bebeluş de trei luni, mama sa şi bunica.

Julieta Saviţchi
02/05/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii