Unitățile de apărare aeriană din regiunea Odesa au respins tirurile cu rachete ale trupelor ruse

Ilie Gulca
12/05/2022
Foto: ukrinform.ua

Forțele Armate ale Ucrainei au doborât în noaptea trecută rachete lansate asupra regiunii Odesa, au eliminat 23 de „agresori ruși” și au distrus muniția acestora în sudul Ucrainei, potrivit Comandamentului Operațional „Sud”.

„În regiunea Mikolaiv și Herson, inamicul continuă să conducă ostilitățile pe linia ocupată. Unitățile noastre nu îi permite să atace sau să avanseze. În același timp, 23 de militari ruși au fost uciși prin utilizarea eficientă a armelor de rachetă și artilerie, două tancuri și două vehicule de luptă de infanterie au fost lichidate, iar un depozit de muniție inamic din regiunea Herson a fost distrus”, transmit responsabilii militari ucraineni citați de agenția Ukrinform.

Armata rusă a lansat din nou un atac cu rachete asupra regiunii Odesa, dar răspunsul „prompt și precis al unităților de apărare aeriană” le-a neutralizat.

De asemenea, transmite Comandamentului Operațional „Sud” al Forțelor Armate ale Ucrainei, grupul de nave ruse din Marea Neagră are o compoziție, dar cel puțin cincizeci de rachete pe mare sunt pregătite constant pentru un atac cu rachete.

Ilie Gulca
12/05/2022Follow us on Telegram

Comentarii