„Va reuși să facă față tuturor provocărilor”. Ion Ceban l-a numit pe Fadei Nagacevschi viceprimar al municipiuliui Chișinău

Ilie Gulca
10/11/2021
Primarul Chișinăului Ion Ceban și viceprimarul Fadei Nagacevschi

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, l-a prezentat miercuri colegilor săi pe noul viceprimar, fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi. Săptămâna trecută Consiliul municipal Chișinău nu i-a oferit lui Fadei Nagacevschi suficiente voturi pentru funcția vacantă.

„Am încrederea că dl Nagacevschi va reuși să facă față tuturor provocărilor în echipă în vederea apărării drepturilor locuitorilor și ale orașului Chișinău. Fadei Nagacevschi va răspunde de domeniul juridic și tot ce vizează serviciul comunal”, a anunțat primarul Chișinăului, precizând că a semnat o dispoziție în acest sens pe 8 noiembrie. 

Nu a fost niciun secret că îl voi numi în această funcție, a precizat Ceban, chiar dacă Consiliul Municipal Chișinău nu a votat pentru candidatura lui, iar mulți au recunoscut că nu o pot face din cauza conjuncturii politice. 

Consiliul Municipal Chișinău (CMC) s-a pronunțat împotriva numirii fostului ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, în funcția de viceprimar al Chișinăului. 

Fadei Nagacevschi este fost ministru al Justiției în Guvernul Chicu. După această funcție,  a devenit consilierul vicepreședintelui Parlamentului Vlad Batrîncea. Înainte de a ajunge în Guvern, Nagacevschi a fost juristul Partidului Socialiștilor.

Ilie Gulca
10/11/2021Become a Patron!

Comentarii