VIDEO// Nu se pot linişti. Partidul Şor continuă protestele

Mihaela Cibotaru
14/03/2023
CIJM

Câteva zeci de persoane, în frunte cu deputata partidului Șor, Marina Tauber, protestează în centrul capitalei. Adunați în grădina publica Ștefan cel Mare, coloana a pornit spre Guvern, unii participanti scandau “Jos Maia Sandu”.

Totodată, Mișcarea Pentru Popor, din care face parte şi Partidul Şor,  a anunţat un nou miting în fața Parlamentului, joi, 16 martie, ora 11.00, pentru a cere deputaților adoptarea mecanismului  de achitare integrală a facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă din contul bugetului de stat.

Deputaţii din Partidul Şor au anunţat că vor înregistra un proiect de lege, care va face posibilă realizarea cerinței a peste 713 mii de semnatari ai inițiativei de achitare integrală a facturilor cetățenilor la energia electrică, termică și gaze naturale pentru lunile decembrie, 2022, ianuarie-februarie, 2023.

Mihaela Cibotaru
14/03/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii