VIDEO // Pe timp de pandemie, un șofer transportă cu o mașină de ambulanță deșeuri din metale

Anticoruptie.md
13/05/2020
Foto: CIJM

Un bărbat a fost surprins miercuri dimineața cum transporta în scop personal deșeuri din metale neferoase cu o mașină de ambulanță. Imaginile au fost surprinse de un martos ocular și transmise pe Harta Corupției a portalului Anticoruptie.md.  

Acesta a adus la baza de colectare a deșeurilor din metale din localitatea Pruncul în jur de 500 de kg de sârmă din cupru, încasând imediat banii pentru marfa adusă.

Vladislava Ceban, purtătoare de cuvânt la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, a declarat că unitatea de transport respectivă nu se află în dotarea instituției pe care o reprezintă.

„Cel mai probabil e din dotarea vreunui spital raional. Presupunem că e de la Nisporeni, dar nu suntem siguri”, a precizat Ceban.

Anticoruptie.md
13/05/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii