VIDEO// Ucrainenii au mai scufundat o navă de debarcare a rușilor lângă Insula Șerpilor

Mădălin Necșuțu
07/05/2022

Armata ucraineană a reușit să scufunde o nouă navă de debarcare rapidă a Rusiei în apropierea Insulei Șerpilor cu ajutorul dronelor Bayraktar, potrivit unor noi imagini furnizate sâmbătă de Statul Major al Armatei ucrainene.

Navă rapidă de debarcare de model Project 11770E Serna are circa 25 de metri lungime și poate transporta încărcături de până la 45 de tone. Potrivit Oryx, un cont de Twitter al unor experți în armament ce monitorizează evoluția războiului din Ucraina, la bordul navei rusești de debarcare pare să fie un sistem antiaerian de rachete Tor. Acesta a fost distrus și el odată cu scufundarea navei.

De asemenea, în imagini se mai vede și cum drona Bayraktar mai bombardează și o locație a rușilor amplasata pe Insula Șerpilor.

Mădălin Necșuțu
07/05/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii