Am rămas fără apartament din cauza unor scheme de corupţie

Diana Guzun
22/07/2017

Vă scriu pentru că sunt disperată şi nu ştiu unde să mai caut ajutor şi dreptate. Într-o săptămână urmează să fiu evacuată împreună cu un copil de trei ani pe străzi. De opt ani sunt în proces de judecată, care s-a finalizat. Am pierdut în toate trei instanţe, pe nedreptate. Toţi avocaţii care mi-au studiat dosarul, unul ca unul sunt de părere ca este vorba despre corupţie sută la sută. Este vorba despre o persoană publică. Are multe dosare de acest fel şi continuă să distrugă oameni nevinovaţi.

Am procurat un apartament acum zece ani de la o companie de construcţie. După doi ani casa a fost dată în exploatare. Între timp eu am făcut toate lucrările de reparaţie. A fost înregistrat la OCT pe numele meu. Tocmai atunci am fost chemată în judecată. Fostul partener al directorului companiei de construcţie are şi el contract pe acelaşi apartament. Fictiv după cum s-a demonstrat. Nu are niciun bon de plată. Îi era promis ca cotă-parte. Eu cu toate actele la mâna, cumpărător de bună credinţă, ramân să fiu evacuată. Nici banii nu-i pot primi înapoi. Compania există, dar nu activează, nu are capital. Aceşti doi foşti prieteni şi parteneri sunt implicaţi în mai multe dosare comune. Acum vrem să înaintâm plângere la Procuratură împotriva judecătorilor care au luat aşa hotarâre, încălcând mai multe legi.

Dacă puteţi ajutaţi-mă să fac public acest caz, să se cunoască ce escrocherii se fac în ţară. Sunt un om de rând şi nu ştiu cum să lupt cu persoane influente. Nu ştiu la ce uşă să mai bat ca să mi se facă dreptate. Cum să dau ce-mi aparţine, bani munciţi cu greu de familia mea, unor escroci corupţi? 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Diana Guzun
22/07/2017

Comments