Maia Sandu lansează un nou mesaj public, conciliant: „Nu votați împotriva cuiva, ci pentru dumneavoastră”

Anticoruptie.md
27/10/2016
sursa foto: CIJM

Candidatul proeuropean la funcția de șef al statului, Maia Sandu, a lansat joi, 27 octombrie, un nou mesaj în adresa cetățenilor. Într-o înregistrare video postată pe Facebook, președinta PAS îi îndeamnă pe alegători să o susțină, indiferent de opțiunile politice, de limba pe care o vorbesc, de faptul dacă se uită spre Vest sau spre Est.

„Moldova are acum nevoie de unitate. Indiferent de opțiunile dumneavoastră politice, de limba pe care o vorbiți, de faptul dacă vă uitați spre Vest sau spre Est, dacă admirați România sau Rusia, eu îmi voi dărui toată puterea pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să se simtă în siguranță acasă. Pentru că fiecare cetățean contează. Politicienii corupți au încercat să ne dezbine. Adevărații eroi sunteți însă dvs. Vă îndemn să votați pentru voi și nu împotriva cuiva. Ura ne dezbină. Împreună vom învinge”, se arată în mesajul Maiei Sandu.

Adresarea candidatei la funcția de președinte vine după ce a fost criticată pentru reacția pe care a avut-o la anunțul de ieri al lui Marian Lupu că se retrage din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu. „Plahotniuc joacă așa cum știe, murdar, doar că eu nu am nevoie de sprijinul lui. Eu acționez după lege, iar legea spune clar că Plahotniuc și hoții ca el trebuie să stea la pușcărie. Pentru abuz de putere, pentru dezinformarea oamenilor cu ajutorul presei pe care o deține, locul lui Plahotniuc este după gratii. Scopul său nu este victoria mea, ci consolidarea puterii lui. Pentru asta, el are nevoie de un președinte care latră tare, dar nu mușcă cum este Igor Dodon. Sprijinindu-mă pe mine, el speră să sperie electoratul meu”, a declarat Maia Sandu, miercuri, 26 octombrie, în cadrul unui briefing de presă.

Anticoruptie.md
27/10/2016Follow us on Telegram

Comentarii