ADVERTORIAL // Burgerii renumiți din meniul McDonald’s sunt acum preparați după o nouă metodă, pentru un gust și mai delicios

Anticoruptie.md
12/08/2022

Burgerii renumiți din meniul McDonald’s – Hamburger, Cheeseburger, Dublu Cheeseburger, Big Mac, McRoyal și Filet-o-Fish – sunt acum preparați în toate restaurantele McDonald’s din Moldova după o nouă metodă, iar oaspeții se vor putea bucura de acum înainte de o experiență mai delicioasă la fiecare mușcătură din aceștia.

McDonald's îmbunătățește experiența oferită oaspeților, prin mici schimbări în modul în care sunt preparați și serviți burgerii, procesul de inovație începe în bucătăriile restaurantelor McDonald’s, unde carnea este pregătită după un nou procedeu îmbunătățit ce contribuie la servirea unor burgeri mai fierbinți și mai suculenți. În plus, gustul cărnii este îmbogățit prin adăugarea condimentelor încă din această etapă, pe grill, pentru o aromă mai intensă, iar feliile de brânză se temperează diferit, rezultatul fiind topirea acestora mai rapidă.

Gustul delicios este dat și de noile chifle utilizate în rețetele burgerilor iconici, McDonald’s optând pentru chifle mai caramelizate și pentru o modalitate de preparare care asigură mai multă rumenire. În același timp, noul proces de pregătire aduce și o cantitate mai mare de sos pentru Big Mac, mici detalii care fac diferența în gustul și experiența McDonald’s.

Noua metodă de preparare a burgerilor clasici din meniul McDonald’s în Moldova se aliniază strategiei internaționale McDonald’s.

Burgerii Dublu Cheeseburger, Hamburger, Cheeseburger, Big Mac, McRoyal și Filet-o-Fish, produși în conformitate cu noile standarde de preparare, sunt disponibili în toate cele 6 restaurante McDonald’s din țară, inclusiv la McDrive și prin McDelivery.

Compania McDonald's este bine cunoscută în Republica Moldova - fiind una dintre primele mărci de renume mondial care a intrat pe piaţă. Primul restaurant a fost deschis în aprilie 1998, iar ulterior formula succesului a fost completată cu încă cinci restaurante, reuşind astfel a deservi anual mai mult de 6 milioane de oaspeți.

Anticoruptie.md
12/08/2022
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii