Carne cu... gripă aviară. Verifică și frigiderul tău

Anticoruptie.md
28/01/2023

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a cărnii de curcan în asortiment, marfa fiind suspectă la gripa aviară. Este vorba despre un lot importat din România și plasat la începutul săptămânii pe tejghele magazinelor. 

Potrivit reprezentanților ANSA, motivul rechemării este focarul de gripă aviară la o fermă de curcani din România. Denumire de produs: Carne de curcan în asortiment. Importator: SRL „STS Trading”, mun. Chișinău. Produsul a fost plasată în comerț în perioada: 24.01.2023 – 27.01.2023 Lotul expiră la data: 01.02.2023.

„Persoanele care au achiziționat produse din lotul dat sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate în baza bonului fiscal. În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață.Pentru informații suplimentare, puteți contacta administrația SRL „STS Trading”, tel: 022-22-77-99”, se arată în comunicatul ANSA.

Anticoruptie.md
28/01/2023




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii