Cine sunt deputații care au lipsit de la ședința specială a Parlamentului

Anticoruptie.md
04/01/2016
Foto: curentul.md

Şedinţa specială a Parlamentului la care urma să fie pus în discuţie programul de guvernare propus de către Cabinetul lui Ion Sturza a fost anulată din lipsă de cvorum. Din 101 deputați, 54 nu s-au prezentat la ședința Parlamentului. Printre cei abesenți s-au numărat 25 de socialiști, șapte comuniști, cei 14 deputați care au părăsit recent PCRM, șase democrați, trei liberali și liberal-democratul Vlad Filat, aflat în penitenciar.

Iată care sunt deputații care nu s-au prezentat azi la ședința Parlamentului:

PLDM (1)

Vlad Filat

PL (3)

Alina Zotea, Artur Gutium și Iurie Dîrda

PD (6)

Elena Bacalu, Constantin Botnari, Eugeniu Nichiforciuc, Corneliu Padnevici, Valentina Buliga și Vladimir Andronachi

Cei 14 comuniști transfugi

Violeta Ivanov, Artur Reșetnicov, Sergiu Stati, Victor Mîndru, Anatolie Gorilă, Elena Gudumac, Galina Balmoș, Alexandru Banicov, Boris Golovin, Corneliu Mihalache, Petru Porcescu, Vladimir Vitiuc, Igor Vremea și Anatolie Zagorodnîi

PCRM (7)

Vladimir Voronin, Elena Bodnarenco, Oxana Domenti, Vasilii Panciuc, Maria Postoico, Ina Șupac și Oleg Reidman

PSRM (24)

Igor Dodon, Zinaida Greceanîi, Andrei Neguţa, Bogdan Țîrdea, Vasile Bolea, Vladimir Țurcan, Vlad Batrîncea, Alla Dolinţă, Alexandr Nesterovschi, Corneliu Furculiţă, Fiodor Gagauz, Vladimir Golovatiuc, Elena Hrenova, Anatolie Labuneţ, Adrian Lebedinschi, Victor Sorocean, Oleg Lipskii, Ghenadi Mitriuc, Radu Mudreac, Vladimir Odnostalco, Grigore Novac, Marina Radvan, Oleg Savva, Eduard Smirnov

Anticoruptie.md
04/01/2016




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii