Coronavirus // Încă o asistentă medicală și-a pierdut viața din cauza infecției

Anticoruptie.md
05/04/2021

Ministerul Sănătății a anunțat despre încă un deces provocat de infecția Covid-19 printre lucrătorii medicali. Este vorba despre Ana Curmei, în vârstă de 63 de ani, care a activat în calitate de asistentă medicală superioară la Centrul de Sănătate din Vălcineț.

„Cu profund regret, MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea la cele veșnice a Dnei Ana Curmei, în vârstă de 63 de ani, care a activat în calitate de asistentă medicală superioară la Centrul de Sănătate din Vălcineț. Aceasta a fost internată la SCR „Timofei Moșneaga” pe data de 12 martie curent. Dna Ana Curmei a fost un specialist dedicat profesiei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Asociația de Nursing din Republica Moldova a transmis condoleanțe familiei Anei Curmei, într-o postare pe pagina de Facebook.

De la începutul pandemiei de Coronavirus în Republica Moldova, 118 lucrători medicali au fost răpuși de infecție.

Anticoruptie.md
05/04/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii