Corturi în fața postului public de televiziune // Susținători ai PD: „Nu vrem să ne conducă Dodon și Maia Sandu”

Anticoruptie.md
08/06/2019

Mai mulți tineri au instalat corturi în fața Postului Public de Televiziune, Moldova 1. Aceștia spun că au venit să protesteze pentru că nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat astăzi, 8 iunie, în Parlament. Ei susțin că „a avut loc o lovitură de stat”.

„Protestăm împotriva conducerii care a fost aleasă ilegal. Nu vrem să ne conducă Dodon și Maia Sandu. Noi, Partidul Democrat, am fost la conducere doi ani. Noi nu avem arme, protestăm pașnic”, au declarat protestatarii.

Un alt protestatar a declarat că intenționează să păzească instituțiile statului și să militeze pentru alegeri anticipate. Dacă unii dintre protestatari au făcut declarații, alții au avut un comportament agresiv. În fața instituției publice au fost observate mai multe automobile cu numere de Dubăsari și din regiunea transnistreană.

Corturi similare sunt instalate la MAI și Guvern. Acolo oamenii sunt aduși cu autocare de la Orhei. Oamenii vorbesc că sunt organizați de Partidul Șor.  

Anticoruptie.md
08/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii