Ministrul moldovean al Apărării participă la reuniunea Grupului Rammstein

Anticorupţie.md
12/10/2022
moldovainprogres.com

Ministrul moldovean al Apărării Anatolie Nosatîi, va participa la reuniunea Grupului Rammstein, grup de contact pentru susținerea Ucrainei, desfășurată în localitatea Rammstein, Republica Federală Germania.

La evenimentul, care are ca scop discutarea situației actuale de securitate din Ucraina, participă miniștrii apărării ai țărilor aliate NATO și partenerii internaționali.

Aceasta este a doua reuniune a Grupul Rammstein, prima având loc în septembrie 2022. Anatolie Nosatîi a participat şi la prima reuniune a Grupului Rammstein, fapt pentru care a fost criticat de ex-preşedintele Igor Dodon.

Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi efectuează, în perioada 12-13 octombrie curent, şi o vizită de lucru la Bruxelles, Regatul Belgiei, unde are planificate întrevederi cu factori de decizie din cadrul Uniunii Europene și Alianței Nord-Atlantice. 

Anticorupţie.md
12/10/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii