SUMMIT CPE: Faceți rezerve de produse și bani: unele magazine și bănci, închise pe 1 iunie

Mihaela Cibotaru
31/05/2023

Mai multe centre comerciale din Chișinău, dar și bănci comerciale vor avea liber pe data de 1 iunie. Este vorba despre centrele comerciale „Gemeni” și „Unic”, situate în centrul capitalei și „MallDova”, care este pe traseul Centru-Botanica.

La fel, pe data de 1 și 2 iunie nu va activa Piața Centrală.

 

Totodată, deși nu este publicată informația pe paginile oficiale sau pe rețelele de socializare ale băncilor comerciale, în zilele de 1 și 2 iunie acestea vor avea liber, fapt confirmat la telefon de serviciile clientelă ale băncilor.

Amintim, că pe 1 iunie Republica Moldova este gazda Summit-ului Comunității Politice Europene. În legătură cu acest eveniment, în capitală vor fi mai multe restricționări ale circulației transportului, în special în sectorul Centru și Botanica ale capitalei.

Mihaela Cibotaru
31/05/2023




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii