Colectare de bani la Liceul de Arte Plastice Igor Vieru

Anonymous
16/05/2015

La fiecare sfirsit de an de studii, la Liceul de Arte Plastice Igor Vieru se colectează sume impunătoare de bani pentru reparatia liceului si a caminului acestuia. Pentru cămin mi s-a cerut pentru reparatie - 1500 lei de elev, mi s-a dat un termen de doua zile, timp în care este necesar de a lua decizia cu privire la achitarea sau neachitarea sumei de bani. În caz contrar, copilul meu, elev al clasei a 7-a, risca să  rămînă fără cămin.
Pentru a concretiza,  achit fondul scolii si caminului lunar 200 lei, si la sfirsitul fiecarui an, sume de mii de lei pentru reparatia liceului si a caminului acestuia. Pentru nu a afecta studiile elevului, va rugam sa pastrati anonimatul.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Anonymous
16/05/2015

Comments