Jocurile de noroc mi-au distrus viața, iar autoritățile nu reacționează la petițiile mele privind escrocheriile companiei

Victor Ciutac
29/02/2024

Încă din luna octombrie 2023 eu scriu o mulțime de petiții și solicitări în adresa Agenţiei Proprietăţii Publice, Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare, Protecția Consumatorilor și compania „NGM Company” SRL, care comite încălcări grave ce țin de activitatea jocurilor de noroc. Escrocii din cadrul „NGM Company” SRL fură la greu și calicesc oamenii, ei m-au pus la pământ, iar nicio instituție nu reacționează la petițiile mele. Bandiții lucrează împreuna în mod organizat, ISSPNPC în genere cred că nu verifică acești escroci, nemaivorbind de ASP care în petițiile anterioare arat clar cum acești complici de fapt îi susțin prin acele regulamente semnate tot de către ei. Acești escroci m-au pus la pământ. La începutul lunii februarie am solicitat si o întrunire cu reprezentanții Agenţiei Proprietăţii Publice, Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor și reprezentanții companiei „NGM Company”' SRL, dar ei nu doresc o ședință comună. Mi-am pierdut jobul, urmează ca statul sa-mi ia și unicul lot de pământ (imobil pe care îl dețin) ca urmare a celor 6 credite pe care le am, datorii de peste 300.000 mdl pe care le-am pierdut în aceste jocuri strategice, bine puse la punct de către acești bandiți care storc milioane lunar din moldoveni și care râd pe la oficii de noi, jertfele care le-au căzut pradă. Dar pe lângă mine mai sunt peste 400.000 jucători activi care unul după altul cad pradă acestor escrocherii! Rog să mă ajutați că am deja 10 zile de când stau la pat și abia pot să mă mai ridic din pat, nici la job nu pot merge că nu-mi simt picioarele plus că în fiece zi mă vizitează colectorii de datorii.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Victor Ciutac
29/02/2024

Comments