Cine minte: cetățeanul sau funcționarul

Liuba Stavinschi
29/07/2016
Foto: moldovacurata.md

Rubrica CETĂȚEANUL ACTIV// Mai multe semne de întrebare decât răspunsuri îți lasă un interviu cu președinta raionului Rezina, Eleonora Graur, publicat recent pe pagina oficială a Consiliului. Din șirul de întrebări la care a răspuns doamna, voi puncta următoarea: „Se vehiculează că cinci cetățeni nu au avut acces în sală la întâlnirea cu premierul. Cum explicați această situație?”    

Iată care a fost răspunsul: 

„Vizavi de acest aspect vă pot comunica faptul că unele surse mass-media au deplasat intenționat accentele pentru a tensiona situația, ori noi înțelegem contextul și jocurile de culise ale unor reprezentați ai unei formațiuni politice, care vrea să-și facă imagine și capital politic pe seama Partidului Democrat. Reiterez faptul că nici unui cetățean nu i-a fost îngrădit accesul la întâlnirea cu domnul premier. A existat un număr limitat de locuri în sală, iar invitațiile trimise către reprezentanții serviciilor desconcentrate, descentralizate, primari, consilieri raionali din toate partidele politice, directori de școli si grădinițe au fost acceptate în totalitate.Nu este ultima vizită a prim-ministrului în teritoriu, așa că la următoarea mai mulți cetățeni vor avea ocazia să-i adreseze întrebări și să afle răspunsurile din prima sursă”. (Pentru conformitate: Aculina POPA).

Dacă doriți să citiți și răspunsul la celelalte întrebări adresate doamnei președinte, puteți să o faceți și o să vă convingeți și dumneavoastră cât de bine se trăiește la Rezina.

Concluzia rămâne de partea cititorilor. 

Liuba Stavinschi
29/07/2016Follow us on Telegram

Comentarii