Comercianții stradali au mers cu protest la Poliție

Anatol Mătăsaru
24/03/2016
Foto: captură-video

Zeci de comercianți ambulanți s-au adunat miercuri, 23 martie, la Inspectoratul de Poliție al sectorului Centru al Capitalei, pentru a-și exprima nemulțumirea față de abuzurile oamenilor legii. Femeile venite aici susțin că nu este prima oară când li se ridică marfa, în preajma Pieței Centrale, dar, potrivit lor, nu li se întocmesc  procese-verbale în care să se arate exact ce bunuri sunt luate. Comercianții stradali amenință cu proteste și spun că vor bloca circulația pe drumuri dacă nu li se va face dreptate. Potrivit lor, barierele s-ar pune la Pretură, din acest motiv nu își pot legaliza activitatea. Aceștia mai declară că cea mai multă marfă ridicată de poliție ar fi lenjerie intimă.

Anatol Mătăsaru
24/03/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii