Curtea de Apel: Tatăl celor 6 copii rămâne în arest la domiciliu

Anatol Mătăsaru
11/04/2016
Foto: captură-video Anatol Mătăsaru

Curtea de Apel Chișinău a respins luni, 11 aprilie 2016, recursul procurorului și a decis să-l lase în arest la domiciliu pe Radu Vartic din com. Bubuieci, tatăl a șase copii.

Decizia a fost luată de completul format de magistrații Silvia Vrabie, Ghenadie Lâsii și Iurie Iordan. Avocatul apă­ră­rii, Vita­lie Țau­lean, califică decizia drept una ilegală, care a fost luată, potrivit lui, ca să justifice acțiunile abuzive ale politisților și a procurorilor față de tatăl celor 6 copii. În urma acestor acțiuni, unul dintre copii a ajuns la reanimare, în stare de șoc.

Radu Var­tic spune că este hăr­țuit de poli­țiști și pro­cu­rori în mai multe dosare penale inten­tate în ulti­mii doi ani. 

Anatol Mătăsaru
11/04/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii