Un cetățean demonstrează că radarele Poliției din Moldova nu corespund normelor tehnice

Anatol Mătăsaru
09/06/2016

Un cetățean din Moldova spune că a demonstrat judecătorilor că toate radarele folosite de Poliție nu corespund normelor tehnice. Este vorba despre Anatol Dovgan, care ar fi constatat că radarele nu pot stabili viteza corectă, deci ar fi ilegale. El are o întreagă teorie în acest sens.

Anatol Dovga susține că odată ce radarele utilizate de către polițiștii din Moldova nu corespund tehnic, toate amenzile aplicate pentru depășirea vitezei ar fi ilegale. El afirmă că a reușit să câștige mai multe dosare contravenționale pe care i le-a intentat poliția pentru depășirea vitezei. Și nu le-a câștigat atât de simplu, dar după ce a prezentat argumente bazate pe știință.

Anatol Mătăsaru
09/06/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii