Video // Administratorii "La Soacra" rămân după gratii, dar decizia magistraților nu mulțumește rudele victimelor

Anatol Mătăsaru
15/03/2016

Curtea de Apel Chișinău a prelungit marți, 15 martie, mandatul de arestare în cazul administratorilor localului "La Soacra" unde la începutul acestui an a exploadat o butelie cu gaz. În urma deflagrației au fost rănite 17 persoane, iar patru victime au decedat. După ce magistrații au anunțat decizia, rudele persoanelor decedate au venit cu reproșuri la adresa administratorilor, insistând că aceștia sunt de vină și că ar fi plătit mită pentru a obține autorizații. 

Anatol Mătăsaru
15/03/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii