VIDEO // Consilierii din Trușeni apelează la societatea civilă și la mass-media

Sergiu Godoroja
23/04/2019

La Primăria din localitatea Trușeni fărădelegile se țin lanț. Pentru al doilea an consecutiv se falsifică bugetul local. Se adoptă fără dezbateri publice, în lipsă totală de transparență.

Banii comunei sunt pompați după interesele funcționrilor. Peste un milion de lei au fost preconizați pentru construcția stadionului. În acest scop, au fost alocați bani și în anii trecuți, dar nu s-a făcut aproape nimic. Nu există nici măcar proiectul viitorului stadion. În acelali timp, nu s-a alocat nimic pentru construcția sistemului de apă și canalizare.

Trei consilieri, membri ai comisiei juridice, au încercat să convoace ședința comisiei pentru a discuta despre fărădelegile admise de administrația satului Trușeni la repartizarea banilor publici. Dar ședința a fost blocată, s-au prezentat doar cei trei organizatori. Arunci, la discuții, au fost invitați reprezentanții societății civile, precum și mass-media, pentru a aduce la cunoștința locuitorilor din Trușeni despre fărădelegile comise față de ei.

Sergiu Godoroja
23/04/2019Follow us on Telegram

Comentarii